De stichting Cultuur en Leefbaarheid IJsselvallei, CLIJ, maakt initiatieven zoals IJsselFilm en het IJsselFilmFestival mogelijk. 

En kan ook u verder helpen.

Cultuur en Leefbaarheid IJsselvallei is een stichting zonder winstoogmerk. Ze ondersteunt mensen met plannen, mensen met ambitie  die zich inzetten voor het verfraaien, verduurzamen, leefbaar maken van hun omgeving. In de IJsselvallei.
CLIJ geeft advies en helpt door projectplannen (mee) te schrijven en te zoeken naar financiering. Projectaanvragen kunnen via ons verlopen. Mocht u een theatervoorstelling of een festival willen organiseren, een streekroman schrijven, een rabattenbos opschonen, een meet en eat event willen houden en doet u dat niet via een vereniging of stichting, neem contact op met ons.

Het bestuur van CLIJ bestaat uit Rudie van den Berg (Brummen),  Gerard Hendrix (Terwolde) en Dirk Jan van Swaay (Zwolle). CLIJ is bereikbaar via info@clij.nl

CLIJ ondersteunt, ondersteunde

IJsselFilm, Als dit alles voorbij is ..., Over de IJssel, IJsselFilmFestival, Visuals for Nature, D E E L S, Bruggenbouwers, De Spoortuin van Twello